Galleri Haaken

Petter Hepsø

Born 1973 read more

Petter Hepsø: Close to 0, 2014, 272 x 145 cm

Close to 0
Petter Hepsø, 2014
272 x 145 cm

Petter Hepsø - Reset (2014)

Petter Hepsø: Close to 0, 2014, 272 x 145 cm
Petter Hepsø: Close to 0, 2014, 272 x 145 cm
Petter Hepsø: Walking fugure II, 2013, 241 x 88 cm
Petter Hepsø: Walking fugure II, 2013, 241 x 88 cm
Petter Hepsø: Invers IX, 2014, 96 x 37 cm
Petter Hepsø: Invers X, 2014, 120 x 98 cm
Petter Hepsø: Weltschmerz, 2014, 225 x 125 cm
Petter Hepsø: Five point posture, 2014, 12 x 11 cm
Petter Hepsø: Uten tittel, 2013, 14 x 9 cm
Petter Hepsø: Uten tittel, 2014, 14 x 17 cm
Petter Hepsø: Newborn, 2014, 13 x 9 cm
Petter Hepsø: Perspective, 2014, 12 x 8 cm
Petter Hepsø: Uten tittel, c-print, 2014, 80 x 120 cm
Petter Hepsø: Adaptation, c-print, 2014, 80 x 60 cm
Petter Hepsø: Leaping figure, 2014, 6 x 15 cm
Petter Hepsø: Installation view 1, 2014
Petter Hepsø: Installation view 2, 2014
Petter Hepsø: Installation view 3, 2014
Petter Hepsø: Installation view 4, 2014

Des objets nouveaux (2011)

Petter Hepsø: Ponny, 2011, 49 x 35 cm
Petter Hepsø: Hval, 2011, 38 x 66 cm
Petter Hepsø: Hval, 2011, 38 x 66 cm
Petter Hepsø: En face II, 2011, 121 x 68 cm
Petter Hepsø: En face III, 2011, 107 x 88 cm
Petter Hepsø: En face V, 2011, 94 x 68 cm
Petter Hepsø: En face IV, 2011, 105 x 81 cm
Petter Hepsø: En face I, 2011, 130 x 86 cm
Petter Hepsø: Elg, 2011, 36 x 67 cm
Petter Hepsø: Elg, 2011, 36 x 67 cm
Petter Hepsø: Troll I, 2011, 51 x 26 cm
Petter Hepsø: Troll II, 2011, 52 x 23 cm
Petter Hepsø: Enhjørning I, 2011, 27 x 9 cm
Petter Hepsø: En fot opp, 2011, 16 x 8 cm
Petter Hepsø: Void II, 2011, 23 x 9 cm
Petter Hepsø: En face VI, 2011, 212 x 193 cm
Petter Hepsø: Enhjørning II, 2011, 11 x 4 cm

Petter Hepsø - Introspect (2009)

Petter Hepsø: Forestman, 2008, 56 x 57 cm
Petter Hepsø: Multi, 2007, 34 x 60 cm
Petter Hepsø: In Mantra, 2008, 80 x 80 cm
Petter Hepsø: Sleep II, 2009, 14 x 40 cm
Petter Hepsø: Sleep III, 2009, 37 x 37 cm
Petter Hepsø: Tamed, 2009, 156 x 59 cm
Petter Hepsø: Sleep, 2009, 16 x 84 cm
Petter Hepsø: Tamed II, 2009, 61 x 24 cm
Petter Hepsø: Weltscmerz II, 2007, 16 x 27 cm
Petter Hepsø: Walking figure, 2008, 63 x 20 cm
Petter Hepsø: Looking in, 2009, 40 x 16 cm
Petter Hepsø: Weltscmerz, 2008, 31 x 18 cm
Petter Hepsø: Uten tittel, 2007, 26 x 31 cm
Petter Hepsø: Elefant #15, 2007, 294 x 30 cm
Petter Hepsø: 30 Stages, 2008, 200 x 300 cm
Petter Hepsø: (figurer fra) 30 Stages, 2008, 12 x 14 cm
Petter Alexander Hepsø
Født Sarpsborg, 15.04.73

Utdannelse
1996-2000 Statens Kunstakademi Oslo
1994-96 Mølla Kunstskole

Separatutstillinger (også kommende)
2012
Østfold Kunstnersenter, Fredrikstad
Kunstbanken, Hedmark Kunstnersenter, Hamar
Haugesund Billedgalleri
Ålesund Kunstforening
Galleri Brevik, Tromsø
2011
Galleri Haaken, Oslo
Galleri Ismene, Trondheim
2009
Galleri Haaken, Oslo
2007
Storedal Kultursenter, Østfold
Galleri Ismene, Trondheim
2005
Galleri Aasen, Ålesund
2004
Oredaria, Roma
2003
Galleri Brandstrup, Oslo
2002
Birthday, Paris Project Room, Paris.
1998
Picnic, Galleri 21:25, Oslo

Utvalg av gruppeutstillinger
2010
Kunstnerforbundet, Oslo
Galleri Ismene, Trondheim
Galleri Henrik Gerner, Moss
2009
Høstutstillingen, Kunstnernes Hus, Oslo
2008
“Homage á Nils Aas”, Nils Aas Kunstverksted, Straumen
2007
Artissima, Torino, Oredaria
Galleri Jennestad, Vesterålen
Sarpsborg Kunstforening
Oredaria, Roma
2006
Artissima, Torino
Ismene, Trondhjem
Norske bilder, Oslo
Uteskulptur Skien sentrum
Gamle Ormlet, Tønsberg
2005
Kyss Frosken, Nasjonalmuseet for Kunst Arkitektur og Design, Oslo
Galleri Brandstrup, Stavanger
Galleri Jennestad, Vesterålen
Artissima, Torino, Oredaria
Artefiera Bologna, Oredaria
Arco, Madrid, Galleri Brandstrup
Art Copenhagen, Galleri Brandstrup
2004
Art Cologne, Köln, Galleri Brandstrup
Menneskelikt, Telemark Kunstnersenter, Skien
2003
Lillesand Kunstforening
2002
Sellout, UKS, Oslo
Vårutstilling, Galleri Brandstrup

2001
On Location, Gävle, Sverige
2000
Storm Centres, Watou, Belgia
1999
Photo Synthesis, Rare art Properties, New York
Bagged, Quicksilver Gallery, Middlesex, London
Utstilling, Galleria ViaFarini, Milano, Italia
A Fourteen day changing exhibition, Gallery 21:25 and 21:24, Oslo
1997
Sculptura 97, Falkenberg, Sverige

Utsmykkinger
2010
Marienlyst Skole, Oslo
2009
St.Olavs Hospital, Trondheim
2008
Frydenberg Barnehage, Stokke
Skulpturpark Løren
2006/2007
Hamar Katedralskole
2006
Jennestad Skulpturpark, Vesterålen
Høgskulen i Sogn og Fjordane
2005
Rolvsrud barnehage
Dogscape, HIØ, høyskolen i Halden
Statoil, boreriggen “Kristin”
2004
8 Elefanter, Trondheim Police station
2003
Sau, Kalnes Videregående, Sarpsborg

Innkjøp
Associazione Laureati Luiss
Østfold Fylkeskommune
Eksportfinans
Koro
Statoil
Argentum
Akershus Fylkeskommune
Selvaag

Stipendier
BKH Arbeidsstipent 2 x 1 år
Statens materialstipend
Statens arbeidsstipend for yngre kunstnere, tre år
Vederlagsfondet: Utstillingsstipend + arbeidsstipend
Bildende kunstneres hjelpefond, Akademistipend
Selvaag, arbeidsstipend
Ignrid Lindbäck Langaards Stiftelse, arbeidsstipend
Norsk Kulturråd, utstillingsstipend + katalogstøtte

Bibliografi
1999 Hamish Fulton, bok, Fondazione Antonio Ratti/Charta, Italia
2000 Storm Centres, bok/katalog, S.M.A.K (Stedjelik Museum Voor Aktuelle Kunste), Belgia
2001 On Location, katalog, Gävle Art foundation, Sverige
2003 Petter Hepsø, katalog, Galleri Bransdtrup, Norge
2004 Energie, katalog, Oredaria, Italia
2005 Kunst og sted gir mening, bok, Utsmykkingsfondet for offentlige bygg, Norge
Kunsten på Kristin, katalog, Statoil, Norge
Paris Projectroom, bok, Paris Projectroom, Frankrike
Resonans, katalog, Galleri Jennestad, Norge
Årbok, Utsmykkingsfondet for offentlige bygg, Norge
Kyss Frosken, Katalog, Nasjonalmuseet for Kunst, Arkutektur og Design
2006 Skulptur Skien, katalog til utstillling i byrommet
2007 Årbok, Koro
2008 Katalog Utstilling, ”Hommage à Nils Aas”
2009 Katalog Utstilling, Galleri Haaken

Engasjement
2008-2010 Kunstkonsulent for Koro på utsmykking Våler ungdomsskole
2007-2010 Kurator Jennestad Skulpturpark Sortland
2007 Co-curator TEMPO SKIEN

Undrevisning
2007 Den kulturelle skolesekken/Oslo Open
2007 Khio Avd kunstfag kurs i figurasjon, 2 uker
2008 Den kulturelle skolesekken/Vigelandsmuseet Workshop ungdomstrinnet ”Å bygge en skulptur”, 5 uker
2009 Den kulturelle skolesekken/Vigelandsmuseet Workshop ungdomstrinnet ”Å bygge en skulptur”, 3 uker
2009 Sensor BA, Khio, Avd kunstfag
 
Galleri Haaken
Tjuvholmen allé 23
N-0252 Oslo
Opening hours
Wed - Fri 12 - 17
Sat - Sun 12 - 16
Tel +47 2255 9197
info@gallerihaaken.com
Facebook
Instagram

 
Webutvikling: Erlend Schei